Nisja e bazës së parë të të dhënave të start-up-eve në Shqipëri

EU for Innovation, është shumë krenar që mbështeti lançimin e databazës së parë të startup-eve në Shqipëri!

AlbaniaTech, platforma mbarëkombëtare për teknologjinë dhe inovacionin ka lançuar një hartë të ekosistemit të mbështetur nga Dealroom në një ngjarje të madhe hibride. Platforma e re ofron inteligjencë mbi startup-et, inovacionin, investitorët, raundet e financimit dhe informacione të tjera në internet në albaniatech.dealroom.co.

Harta e ekosistemit është një platformë me akses të hapur, e krijuar për të lehtësuar politikën dhe vendimmarrjen e drejtuar nga të dhënat përmes shkëmbimit të njohurive ndër-industriale. Ai gjithashtu do të nxisë partneritetet e nevojshme për të ndihmuar brezin e ardhshëm të novatorëve të ketë sukses në skenën globale.

Tashmë të gjithë mund të regjistrojnë startup-in/ kompaninë/ akseleratorin/ organizatën e tyre, dhe të përfitojnë nga mundësitë që platforma ofron për të gjithë abonentët.

Bravo AlbaniaTech dhe Dealroomco për marrjen e këtij hapi madhor, për zhvillimin e mëtejshëm të ekosistemit shqiptar të inovacionit dhe startup-eve.

Zbuloni më tej platformën duke vizituar link-un:

https://albaniatech.dealroom.co/intro